• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Verbeter uw Winkelervaring met de Datalogic Magellan 900i

Verbeter uw Winkelervaring met de Datalogic Magellan 900i

Wanneer u zowel klein als krachtig scannen nodig hebt

De Datalogic Magellan 900i scanner biedt krachtige, compacte prestaties voor zowel 1D als 2D barcodes, inclusief die op mobiele telefoons. Deze veelzijdige scanner is ideaal voor gemakswinkels, zelfscankassa's en kiosken. Het apparaat verhoogt de efficiëntie en verlaagt de arbeidskosten dankzij een hoge veegsnelheid en automatische detectie.

Verbeter uw klantervaring

Voor retailers is een snel afrekenproces, een korte wachtrij en een vlotte klantervaring van vitaal belang. Vertragingen kunnen klanten afschrikken en de winst schaden. Efficiënte kassasystemen, zoals de Magellan 900i barcodescanner, verhogen de productiviteit en bevorderen de loyaliteit.

Bereik hogere afrekensnelheden

De Magellan 900i levert hoge prestaties in een compact formaat en leest 2D-barcodes van verschillende oppervlakken zonder nauwkeurige uitlijning. Functies zoals een rode richter, Green Spot-bevestiging en zachte verlichting verbeteren de efficiëntie en het comfort. Dit zorgt voor verhoogde productiviteit en klanttevredenheid.

Werk non-stop zonder onderbreking

De Magellan 900i schakelt naadloos tussen presentatie- en handsfree-modi, waardoor moeiteloos scannen van items en labels op mobiele telefoons mogelijk is. Het apparaat elimineert de noodzaak voor handmatige aanpassingen bij het scannen van mobiele telefoons, verkort de transactietijden in kiosken en verbetert de efficiëntie en het gemak voor zowel kassiers als klanten.



Related Products

Search engine powered by ElasticSuite