• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Datalogic kondigt einde aan van Memor™ 10 mobiele computers

Datalogic kondigt einde aan van Memor™ 10 mobiele computers

Datalogic heeft onlangs de lancering van de Memor™ 11-familie van mobiele computers aangekondigd en maakt nu bekend dat de Memor 10 mobiele computers worden uitgefaseerd. Met onmiddellijke ingang worden alle modellen van de Memor 10 als End of Life beschouwd, inclusief de speciale versies. Dit geldt echter niet voor de accessoires van de Memor 10, aangezien deze compatibel zijn met zowel de Memor 10 als de nieuwe Memor 11 apparaten en beschikbaar zullen blijven.

De Datalogic Memor 10 zal nog in delen te bestellen zijn, totdat de huidige voorraad is uitgeput. Ondersteuning voor softwareverbeteringen wordt geleverd gedurende 2 jaar na de EOL, tot 31 juli 2025. Service voor alle Memor 10-apparaten wordt geleverd gedurende nog eens vijf jaar, tot 31 juli 2028, indien gedekt door een EASEOFCARE 5-jarenplan, of tot 31 juli 2026 indien anderszins.

Advies voor productvervanging

Datalogic raadt de Memor 11 aan als directe vervanging voor de Memor 10, die nu beschikbaar is. De Memor 11-familie biedt verbeterde functies en prestaties met meer modelopties om aan uw budget en behoeften te voldoen. De accessoires van de Memor 10 blijven beschikbaar omdat ze compatibel zijn met de Memor 11-familie.



Search engine powered by ElasticSuite