• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

De Zebra ZD421 desktopprinter

De Zebra ZD421 desktopprinter

De Zebra ZD421 desktopprinter: De standaard voor duurzaam afdrukken

Deze innovatieve 4-inch desktopprinter biedt een veelzijdige oplossing voor duurzaam afdrukken, met een breed scala aan opties om te voldoen aan de specifieke eisen van verschillende toepassingen.

Flexibiliteit en duurzaamheid

De Zebra ZD421 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder direct thermisch, thermische overdracht, lintcassette en een speciaal gezondheidszorgmodel (ZD421-HC). Deze varianten zorgen ervoor dat de printer geschikt is voor diverse omgevingen en toepassingen, van het afdrukken van simpele etiketten tot het produceren van hoogwaardige medische labels.

Met compatibiliteit voor Windows-, Android- en iOS-apparaten biedt de ZD421 naadloze integratie in bestaande workflows. De printer behaalt indrukwekkende afdruksnelheden tot 152 mm per seconde bij 203 dpi, of 102 mm per seconde bij 300 dpi, wat zorgt voor snelle en nauwkeurige afdrukken, ongeacht de resolutievereisten.

Eenvoudige installatie en bediening

De installatie van de Zebra ZD421 is kinderlijk eenvoudig. Of het nu gaat om bekabelde netwerken, draadloze verbindingen of directe koppeling met een pc, de printer is standaard uitgerust met USB, een USB-host, Bluetooth Low Energy (BLE) en NFC. Optioneel kan de printer worden uitgebreid met Ethernet-, seriële RS232-, Wi-Fi 802.11ac- en Bluetooth 4.1-interfaces, waardoor hij flexibel inzetbaar is in elke IT-omgeving.

De bediening is eenvoudig dankzij een intuïtief drie-knoppenontwerp, en de printerstatus is altijd duidelijk zichtbaar via vijf geïntegreerde LED’s. Deze functies maken de ZD421 gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, zelfs in drukke werkomgevingen.

Mobiele functionaliteit en compact ontwerp

Zebra heeft verder gezorgd voor maximale mobiliteit door de ZD421 aan te bieden met een optionele draagtas, waardoor hij eenvoudig kan worden omgebouwd tot een draagbare printer. De bijbehorende accu biedt genoeg vermogen voor een volledige ploegdienst, wat niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook de efficiëntie verbetert door het verminderen van werkstappen.

Het compacte formaat van de printer maakt hem daarnaast bijzonder gemakkelijk te vervoeren en te installeren in beperkte ruimtes. Het directe thermische model meet slechts 220,8 x 177,5 x 150,7 mm en weegt 1,35 kg, terwijl het thermische transfermodel en het lintcassettemodel iets groter en zwaarder zijn, maar nog steeds uitstekend draagbaar.

Geavanceerde beheer- en beveiligingstools

De Zebra ZD421 is niet alleen een krachtpatser in termen van hardware, maar wordt ook ondersteund door Zebra’s Print DNA-software, gebaseerd op het Link-OS platform. Dit omvat onder andere de beveiligingstool PrintSecure en de beheertool Printer Profile Manager Enterprise, waarmee gebruikers hun printerpark centraal kunnen beheren en beveiligen.

Met de ZD421 zet Zebra een nieuwe standaard in de wereld van desktopprinters, waarbij duurzaamheid, gebruiksgemak en flexibiliteit hand in hand gaan. Deze printer belooft een waardevolle aanwinst te zijn voor elke organisatie die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte afdrukoplossing.



Related Products

Search engine powered by ElasticSuite