• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

De 5 voordelen van linerless printen met de Zebra ZD621

De 5 voordelen van linerless printen met de Zebra ZD621

In de logistiek en productiesector is efficiëntie essentieel. De Zebra ZD621 is ontworpen om bedrijven te helpen processen te stroomlijnen, kosten te verlagen en duurzamer te gaan werken. Met geavanceerde linerless print technologie biedt deze printer diverse voordelen die een aanzienlijke impact kunnen hebben op de dagelijkse bedrijfsvoering.

De Zebra ZD621 is een desktop printer die uitblinkt in prestaties en betrouwbaarheid, uitermate geschikt voor het afdrukken van prijsetiketten, schaplabels en ontvangstbewijzen. Het is een relatief compacte printer met touch display, robuuste behuizing en een hogere printsnelheid, dan zijn kleine broertje, de ZD421.

Kenmerken van de Zebra ZD621

Een van de meest opvallende kenmerken van de Zebra ZD621 is de mogelijkheid tot linerless printen. In dit artikel laten we zien wat Linerless printen is en noemen we de 5 voordelen van Linerless printen.

  1. De rol minder snel wisselen: Traditionele etiketten hebben een backing paper die na gebruik wordt weggegooid. De ZD621 werkt echter met etiketten zonder backing paper, waardoor er dubbel zoveel etiketten op een rol passen. Dit vermindert de frequentie van rolwisselingen, wat tijd en kosten bespaart.
  2. Flexibiliteit met Variabele Labels: Met de Zebra ZD621 kunt u etiketten van verschillende formaten afdrukken zonder van rol te hoeven wisselen. Dit maakt de printer flexibel en geschikt voor diverse toepassingen. In plaats van meerdere printers te gebruiken of telkens van rol te moeten wisselen voor verschillende labelgroottes, kunt u eenvoudig de gewenste grootte instellen en printen. Deze flexibiliteit zorgt voor een efficiëntere workflow en minder stilstand.
  3. Tijd Besparen met Directe Applicatie: Een ander praktisch voordeel van de linerless technologie is dat er geen backing paper verwijderd hoeft te worden voordat het etiket op een doosje of product wordt geplakt. Dit bespaart tijd en vereenvoudigt het labelproces, vooral in omgevingen waar snelheid belangrijk is, zoals in magazijnen en distributiecentra. Directe applicatie betekent minder handmatige handelingen en een snellere verwerking.
  4. Minder Afvalstromen:Een belangrijk voordeel van de Zebra ZD621 is de aanzienlijke vermindering van afvalstromen. Traditionele etiketten worden geleverd met een backing paper die na gebruik wordt weggegooid. Dit resulteert in een aanzienlijke hoeveelheid afval, vooral in bedrijven die dagelijks grote hoeveelheden etiketten gebruiken. De Zebra ZD621 maakt gebruik van linerless print technologie, wat betekent dat de etiketten geen backing paper hebben. Hierdoor worden afvalstromen drastisch verminderd.

Conclusie

De Zebra ZD621 biedt een aantal voordelen dankzij de linerless print technologie. Met meer etiketten per rol, de mogelijkheid om variabele labels af te drukken, tijdsbesparing bij het aanbrengen van etiketten, minder afval en snellere printprestaties, is deze printer een efficiënte en duurzame oplossing voor bedrijven die regelmatig etiketten printen.

Zebra illustreert in onderstaande video nog hoe linerless printen werkt met bijvoorbeeld een ZD621:

 



Related Products

Search engine powered by ElasticSuite