• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Edikio Price Tag Software: Nu Met Uitgebreide Content voor Diverse Sectoren

Edikio Price Tag Software: Nu Met Uitgebreide Content voor Diverse Sectoren

De Evolis Edikio is een printer die speciaal ontworpen is om bedrijven in de retail te helpen bij het maken van professionele en aantrekkelijke prijskaartjes. Met de nieuwste update van de Edikio Price Tag software, versie 2.3.0, is de functionaliteit verder uitgebreid om nog beter aan de behoeften van specifieke sectoren te voldoen.

Extra content in versie 2.3.0

In deze nieuwe versie is er extra content toegevoegd voor ijsmakers en bloemisten:

  • Voor ijsmakers: Nieuwe smaken voor ijs, pictogrammen en kaarttemplates zijn toegevoegd om het assortiment op een aantrekkelijke manier te presenteren.

  • Voor bloemisten: Nieuwe pictogrammen voor temperatuur, lichtinval, bewatering en plantsoorten, evenals nieuwe kaarttemplates, zorgen ervoor dat de informatie duidelijk en professioneel wordt weergegeven.

 

Evolis Edikio: Geschikt voor prijskaartjes

Deze update maakt de Edikio Price Tag software niet alleen aantrekkelijker voor deze sectoren, maar is ook geschikt voor andere bedrijven zoals bakkerijen, slagerijen, wijnhandels, delicatessenwinkels en kleine retailbedrijven.

Om de partners te ondersteunen bij het presenteren van deze nieuwe mogelijkheden, heeft Evolis een flyer en een kant-en-klare e-mail ontwikkeld die te vinden zijn in het partnergedeelte van de website. Klanten die al gebruikmaken van de Edikio Price Tag oplossing, worden via een informatieve pop-up in de software op de hoogte gebracht van deze update.

Ook prijskaartjes zelf afdrukken

Met deze uitbreiding biedt de Edikio Price Tag software een nog breder scala aan mogelijkheden voor bedrijven die hun prijskaartjes naar een hoger niveau willen tillen. Ook zelf prijskaartjes afdrukken? Volg deze link naar de Evolis Edikio.



Related Products

Search engine powered by ElasticSuite