• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Ontdek de nieuwe Getac F110 tablet!

Ontdek de nieuwe Getac F110 tablet!

Ontdek de nieuwe Getac F110 tablet

De nieuwe F110 tablet van Getac is krachtig, veelzijdig en ontworpen voor de meest uitdagende omgevingen. Met de nieuwste Intel® Core™ i5/i7-processors en indrukwekkende graphics biedt deze tablet uitzonderlijke prestaties.

Getac’s succesvolle F110 model staat al sinds lange tijd aan de top van robuust tabletontwerp, en is zeer in trek bij gebruikers in diverse sectoren en industrieën. De nieuwe F110 bouwt voort op dit fundament, door nog betere verwerkingskracht, helderheid en connectiviteit te bieden, samen met uitstekende energie-efficiëntie voor prestaties tijdens een volledige werkdienst in verschillende uitdagende binnen- en buitenwerkomgevingen.

Krachtig en veelzijdig

Belangrijke kenmerken van de 11,6-inch F110 tablet zijn onder andere een geüpgrade Intel® CoreTM 13e geneneratie i5/i7 processor, met Intel® UHD Graphics voor een hogere verwerkingssnelheid en betere grafische prestaties.

Daarnaast biedt de F110 een ultrahelder 1.200 nit LumiBond scherm, met multitouch functies (touch, handschoen, pen en optionele digitizer) voor optimale productiviteit in weersomstandigheden variërend van volle zon tot regen en sneeuw.

Voor maximale mobiliteit en productiviteit kan de F110 gecombineerd worden met een breed scala aan Getac-accessoires, zoals een afneembaar toetsenbord, stevige draaggrepen en vaste voertuigdocks.   

Uitstekende connectiviteitsopties

Snelle en betrouwbare communicatie op afstand is een crucial onderdeel van veldoperaties in sectoren zoals defensie en olie- & gasproductie/-exploratie. De F110 biedt daarom ook standaard een breed scala aan uitstekende connectiviteitsopties. Het betreft onder andere Intel® wifi 6EAX211, 802.11ax en Bluetooth 5.3, zodat collega's snel kan communiceren met elkaar en waar nodig data kan delen. De connectiviteit kan worden uitgebreid met optionele 4G LTE en 5G Sub-6 modules (dual SIM- ontwerp met zowel een fysieke SIM als een e-SIM), terwijl een 5MP webcam duidelijke en gedetailleerde beelden biedt tijdens videogesprekken of begeleiding op afstand.

Ontdek de perfecte combinatie van kracht, mobiliteit en betrouwbaarheid met de nieuwe Getac F110 tablet!



Related Products

Search engine powered by ElasticSuite