• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Maak Kennis met de Getac ZX80: De Robuuste AI-Ready Android Tablet voor Industrie en Logistiek

Maak Kennis met de Getac ZX80: De Robuuste AI-Ready Android Tablet voor Industrie en Logistiek

Introductie van de Getac ZX80

BRUSSEL, 29 februari 2024: Getac heeft vandaag de lancering van de AI-ready ZX80 aangekondigd, een gloednieuwe 8-inch volledig robuuste tablet aangedreven door het veelzijdige Android-besturingssysteem. Met deze aankondiging breidt Getac zijn portfolio van Android-apparaten verder uit en biedt het nog meer opties voor klanten in sectoren als nutsbedrijven, productie en transport. De ZX80 is ontworpen om dagelijkse uitdagingen op te lossen en de productiviteit en efficiëntie te verhogen.

Lichtgewicht en Robuust Ontwerp

De nieuwe lichtgewicht Getac ZX80 brengt de veelzijdigheid van Android naar uitdagende praktijkomgevingen zoals die van nutsbedrijven, productiebedrijven en transportbedrijven. Met een gewicht van slechts 590 gram, een breed bedrijfstemperatuurbereik van -29 °C tot 63 °C en een helder 1.000 nit 16:10 aspectratio-scherm, is de ZX80 ideaal voor veeleisende werkomgevingen. Of het nu gaat om het bedienen van vorkheftrucks in drukke magazijnen of UAV-besturing op afgelegen locaties, de prestaties en betrouwbaarheid van het apparaat zijn cruciaal voor succes. De MIL-STD-810H-certificering, IP67-certificering en 6ft (1,8m) valbestendigheid garanderen dat het apparaat intensief buitengebruik moeiteloos doorstaat.

Voor gebruikers die full-shift functionaliteit nodig hebben zonder toegang tot oplaadfaciliteiten, biedt de ZX80 compatibiliteit met Getac's hot-swappable batterijtechnologie. Dit maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk extra batterijen te wisselen op locatie, wat kostbare tijd bespaart en onderbrekingen voorkomt.

Flexibele Configuratiemogelijkheden

Getac begrijpt dat elke gebruikssituatie uniek is. Daarom biedt het uiterst configureerbare ontwerp van de ZX80 uitgebreide flexibiliteit bij het samenstellen van een specificatie die perfect aansluit bij de behoeften van de klant. Belangrijke functies omvatten een dubbel SIM-ontwerp (een fysieke SIM en een eSIM), Wi-Fi 6E 802.11ax, Bluetooth v5.2 en optionele speciale GPS voor snelle gegevensoverdracht en locatiebepaling. Afhankelijk van de eisen van de klant kan de ZX80 ook worden geconfigureerd met 4G/5G LTE, NFC en een barcodelezer voor diverse toepassingen.

AI-Geschikte Prestaties

De Qualcomm QCS6490-processor van de ZX80 levert indrukwekkende prestaties bij lagere energieniveaus, waardoor het ideaal is voor een breed scala aan IoT industriële buitentoepassingen en commerciële gebruikssituaties. De tablet is AI-ready en maakt gebruik van Qualcomm's AI Engine om on-device machine learning te bieden. Dit maakt het mogelijk om AI-toepassingen uit te voeren met behoud van de levensduur van de batterij. Om de AI-mogelijkheden te maximaliseren, bevat de ZX80 12GB LPDDR5-geheugen. De tablet wordt geleverd met Android 13 vooraf geïnstalleerd en is upgradebaar naar toekomstige Android OS-releases, zodat gebruikers nieuwe AI-functies kunnen benutten zodra deze beschikbaar zijn.

Uitgebreide Reeks Accessoires en Software

Net als alle Getac-apparaten is de ZX80 compatibel met een uitgebreide reeks specifieke accessoires, randapparatuur en software. Dit omvat veilige voertuigdocks van derden, handriemen, stylussen en hot swappable batterijen met hoge capaciteit voor verbeterde bruikbaarheid op het terrein. Daarnaast zijn er een 65W USB-C-adapter en dockingstation voor efficiënt gebruik op kantoor beschikbaar. Klanten kunnen hun Android-tablets ook efficiënt beheren via vooraf geïnstalleerde Getac-softwareoplossingen, waaronder Log Tool, deployXpress, enrollXpress, GDMS, Driving Safety Utility en OEMConfig.

Conclusie

Met de lancering van de ZX80 biedt Getac zijn klanten nog meer keuze bij het selecteren van de juiste robuuste oplossing voor hun behoeften. Dankzij de veelzijdigheid van Android kunnen gebruikers profiteren van nieuwe manieren om belangrijke uitdagingen op te lossen en de bedrijfsvoering te verbeteren in diverse industriële omgevingen. De nieuwe ZX80 is vanaf maart verkrijgbaar.



Related Products

Search engine powered by ElasticSuite