• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Zebra's HC20/HC50: De Nieuwste Generatie Rugged Healthcare Mobile Computers

Zebra's HC20/HC50: De Nieuwste Generatie Rugged Healthcare Mobile Computers

In de snel veranderende wereld van de gezondheidszorg is efficiëntie, nauwkeurigheid en patiëntenzorg van vitaal belang. Om aan deze eisen te voldoen, introduceert Zebra met trots de HC20/HC50, een nieuwe familie van robuuste mobiele computers die speciaal zijn ontworpen voor de behoeften van klinisch en niet-klinisch personeel in de gezondheidszorg.

De nieuwste Zebra PDA voor de gezondheidszorg

De HC20/HC50 is ontworpen om de efficiëntie, nauwkeurigheid en kwaliteit van de patiëntenzorg te verbeteren. Met een perfecte balans tussen ergonomie, functies en kosten, bieden deze apparaten een gebruiksvriendelijke oplossing die gemakkelijk te dragen, te gebruiken, te desinfecteren en te beheren is.

Geschikt voor drogisten, ziekenhuizen en laboratoria

De HC20/HC50 biedt een scala aan geavanceerde functies die zijn ontworpen om de productiviteit en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Met een hoogwaardige camera, snelle processor en uitgebreide connectiviteitsopties kunnen gebruikers naadloos werken met grafisch-intensieve toepassingen en real-time communicatie.

Verbeterde Gebruikerservaring

Dankzij het ergonomische ontwerp en het heldere display kunnen gebruikers de HC20/HC50 comfortabel gebruiken, zelfs tijdens lange diensten. Bovendien bieden accessoires zoals handriemen, cradles en extra batterijen extra gemak en functionaliteit.

Geavanceerde veiligheid en beheer

Met Zebra's Mobility DNA en LifeGuardTM voor AndroidTM biedt de HC20/HC50 geavanceerde beveiligings- en beheerfuncties om de privacy van patiëntgegevens te waarborgen en de operationele efficiëntie te verbeteren. Bovendien zorgen Zebra's oplossingen voor het bijhouden van apparaten ervoor dat verloren of vermiste apparaten snel kunnen worden teruggevonden.

Waarblinken de Zebra HC20 en HC50 in uit?

Met Mobility DNA biedt Zebra een uitgebreide verzameling van toepassingen die de productiviteit van werknemers verbeteren en het beheer van apparaten vereenvoudigen. Met Device Tracker kunnen verloren apparaten snel worden gelokaliseerd, terwijl Workstation Connect de HC20/HC50 kan transformeren tot een volwaardig mobiel werkstation voor gebruik op verpleegposten en andere locaties.

Kortom, met de HC20/HC50 biedt Zebra een innovatieve oplossing die is ontworpen om de efficiëntie en kwaliteit van de zorg te verbeteren en tegelijkertijd de gebruikerservaring te optimaliseren. Ontdek vandaag nog hoe de HC20/HC50 uw organisatie kan helpen om aan de eisen van de moderne gezondheidszorg te voldoen.



Related Products

Search engine powered by ElasticSuite