• Kennis van zaken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle respons
  • Uitgebreide ondersteuning en service

iDPos is Adivo geworden!

Adivo is trotse partner van Stichting Digidromen

Adivo is trotse partner van Stichting Digidromen

Minimaal 5% van de kinderen in Nederland leeft in armoede. Dat zijn maar liefst 1 à 2 kinderen per schoolklas. Digidromen wil de digitale kloof dichten tussen kinderen die in armoede leven en kinderen die welvarender opgroeien. De stichting ondersteunt gezinnen met schoolgaande kinderen die niet voldoende financiële middelen hebben om zelf een laptop aan te schaffen.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gebruikte laptops uit het bedrijfsleven. Digidromen knapt de gedoneerde laptops op en voorzien ze van de juiste accessoires. Digidromen geeft ze vervolgens, in samenwerking met lokale maatschappelijke partners, een tweede leven op de plek waar ze meer dan goed van pas komen. Adivo is een trotse partner van Digidromen, en wij hopen zo een stukje bij te dragen aan een wereld waarin alle kinderen gelijke kansen hebben om zich te ontwikkelen – ongeacht hun sociaaleconomische achtergrond.

Motivatie en activatie van het netwerk

“Als ambassadeur van Stichting Digidromen zet ik me in voor het overbruggen van de digitale kloof tussen kinderen die in armoede leven en hun welvarendere leeftijdsgenoten” aldus Sonny de Laat, Managing Director van Adivo.

"In deze rol wil ik collega's en mijn netwerk motiveren om betrokken te raken bij onze missie en bij te dragen aan een wereld waarin alle kinderen gelijke kansen hebben om zich te ontwikkelen, ongeacht hun sociaaleconomische achtergrond."

Doneer oude laptops voor nieuwe kansen

Helpt u mee om deze droom waar te maken? Digidromen is volledig afhankelijk van inkomsten uit fondsenwerving. Uw  hulp is van grote waarde en u kunt Digidromen steunen op drie manieren:

 

Doneer gebruikte laptops

Maak kinderen blij met een laptop waar ze nog even mee vooruit kunnen. Voldoen ze aan de volgende eisen?

  • De laptop start nog op en kan verbinden met wifi.
  • Het apparaat is maximaal 5 jaar oud.
  • De webcam werkt.
  • Het toetsenbord en scherm zijn nagenoeg onbeschadigd.
  • De buitenkant van de laptop bevat geen grote breuken of scheuren.
  • De laptop beschikt minimaal over een i3(of gelijkwaardige) processor.
  • De voedingsadapter is bijgesloten.

Om de kosten te dekken voor het ophalen, opschonen en refurbishen, hanteren we een minimum van 25 laptops. of levering bij ons kantoor in Dordrecht (Robijn 800, op afspraak).

Doneer andere hardware

Ook andere afgeschreven hardware is van harte welkom:

✔ desktops

✔ monitors

✔ tablets

✔ smartphones

We recyclen of verkopen je oude hardware en bezorgen kinderen met de opbrengsten ervan een refurbished laptop met accessoires.

Wordt ook sponsor!

Elke financiële bijdrage is bijzonder welkom en goud waard voor onze gezamenlijke droom.

Download ook de Digidromen brochure voor meer informatie over sponsoring of neem direct contact op met Digidromen (www.digidromen.nl)

 

Ieder kind verdient een laptop

Meer informatie over Digidromen of kijken wat we samen kunnen realiseren voor gelijke kansen voor kinderen? Mail of bel naar (+31)88 - 0110110 of [email protected].

Digidromen is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en in bezit van ANBI-status.

Search engine powered by ElasticSuite